Post by saucapotfuken on Feb 28, 2022 10:43:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Se kar dobra
te igre so čudovite, vendar morate narediti novo igro s helikopterjem. ker je ljudem najbolj všeč gunship strike 3d kot te igre, ker je ta igra prestara in prosim nadgradite vire. hvala
Ta igra je dobra in v igri so različna letala edina stvar, zakaj sem ji dal dve zvezdici, ker najprej moramo kupiti epizodo z denarjem je v redu, potem pa moramo kupiti epizodo z zlatom in ni možnosti zaslužiti zlato
Ne vem, kaj si naredil s trenutno različico, vendar si zajebal ... zdaj ne moreš dobiti zlatih nagrad brez povezave z internetom, tudi po končani epizodi ne moreš dobiti nobene od svojih nagrad😒 kaj s tem........ igra je zdaj razočarana
Odlična igra, a zaradi česar sem se zlomil Predrago za študenta. Na koncu epizod so mi celo nehali dajati bonuse, da bi me verjetno spodbudili k nakupu stvari. Nezadovoljivo.🤬🤬🤬
Svoje točke ne morete uporabiti za nakup zlata za načrt, ki ga želite kupiti. Imam več kot 2 milijona točk, vendar jih ne morem uporabiti za nakup zlata za helikopter. Kar je zelo slabo
Najboljša izkušnja s pištolo s krmilniki in vodljivostjo, vendar je postalo preveč dolgočasno s "popolnimi ponudbami za pridobitev sistema diamantov", ker se misije po meri ne splačajo izdelati diamantov. Čutim pomanjkanje podpore razvijalcev za to vrhunsko igro. V mojih očeh je veliko boljše od njihovega popolnega vojskovanja.
Ali lahko naredite gumb za ponastavitev celotnega napredka igre. Ne želim več svojega starega računa. In bonus zlata, ki ga dobite od misije, je tako nizek, da morate dodati vsaj vso epizodo, da je težko za f2p, kot sem jaz in drugi.. .....
Mislim, da je ta igra dobra, vendar priporočam. To je, da se lahko igrate s prijateljem, kot je ta mini. Tako kot ta igra za več igralcev lahko igra na bojnem terenu. Lahko napade s prijateljem z enim ali 2 ali več. Na primer s tem povabilom ali iskanjem po imenu ali ID-ju igre in ustvari sobo ter lahko igra prijatelja. Lahko igra druge ljudi in vse zanima za to igro .Torej prosim, ali lahko igram s prijateljem Multiplayer?
Aplikacija se je po posodobitvi dobesedno začela zrušiti, večkrat sem jo znova zagnala brez uspeha, prinese ta zaslon za nalaganje dodatne datoteke, nato pa se zruši ... po tako trdem delu, da sem kupil velikana z 2000 zlatniki, sem skrbno gledal oglase za dva zlata na oglas in je bil na 87 nagradnih vstopnicah in še huje, 1.802 zlatnika, ki sem jih zbral dva tedna dan in noč in brada... res???
To je res odlična igra. Možnost nakupa z zlatom ali denarjem bi bila res koristna, tudi če pomeni, da mora biti denar smešen, je v redu. To igro imam že več kot eno leto in še vedno ne morem prenesti epizode 23, misije 6. Ta misija je nemogoča, kaj moram storiti, da jo počistim. Prosim, vrni se k meni. Za to igro sem porabil veliko denarja, da sem preprosto obupal. Hvala
Zlato ni dovolj. Ko opravite misijo, prejmete denar in ne zlato. In v tej igri so dobili oglase. Če želite dodatno zlato, si morate ogledati videoposnetek in dali vam bodo 2 zlati. To je zanič. Dajo ti denar, s katerim ne moreš kupiti dobrega letala. Vaša igra je preveč dolgočasna za igranje. Ne zapravljajte svojega MB za namestitev tega. Ne prenašaj.....
Lepa grafična igra in zvočni učinki. Ogledate si lahko izbirne oglase, da pridobite zlato in podprete razvijalca. Veliko kul letal, čeprav jih moraš zmleti ali kupiti. Imajo varnostno kopijo podatkov za shranjevanje za več naprav ali menjavo telefonov (previdno pri shranjevanju in nalaganju shranjenih podatkov). Na vas je, da poskusite in raziščete. Za telefone s povprečnimi in višjimi specifikacijami. Ne za poceni telefone bo Laggy. Igranje in nadzor iger je odvisen od tega, kateri telefon ali tablični računalnik ste igrali. Igranje 2 leti
Najboljša igra doslej za vse naprave in celo igra mora dodati možnost za shranjevanje napredka
Edina težava, ki jo imam, je, da ne morem ustvariti uporabniškega računa, da bi shranil svoj napredek, in če zamenjam telefon, to pomeni, da moram začeti znova. Ampak na splošno mislim, da si ta igra zasluži pet zvezdic. Odlična grafika. Neverjetna igra ⭐⭐⭐⭐⭐
Comics Bob Teka-teki izgl
To igro sem igral že leta na 3 različnih napravah z ramovi, ki se trenutno razlikujejo od 1 GB do 4 GB. Še vedno ena mojih najljubših iger. Ko se igrate, postane zelo težko pridobiti nova letala, vendar je to pričakovano.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Akcja yba
odlična igra, vendar morate biti na spletu, da zahtevate nagrade in ojačevalnike, letala itd. zato prosimo, da to naredite kot starejšo različico, ki je brez povezave, tudi dodatno misijo, s katero lahko zaslužite zlato s plačilom misije, naredite to brez povezave. Če to storite, bom ocenil to s 5 zvezdicami, hvala.
Dobra igra, vendar z veliko reklamami, ki delajo igre na srečo, so dolarji neuporabni. Še vedno imam raje staro različico (brez povezave), zaradi česar je način po meri zelo zanimiv. To je igra brez povezave, vendar je za dostop dobesedno zapravljena kaša. Mislim, da bi morali biti diamanti in zlato vključeni v nagrade epizod.
Tam nagrade oglaševalskih partnerjev ne delujejo. Izpolnil sem zahteve in imel sem več mesecev dolg pogovor po e-pošti s pomočjo TapJoy; večkrat so trdili, da so rešili težavo, vendar niti enkrat niso bili moji "Diamanti" podeljeni, kot je bilo obljubljeno. Seveda bi TapJoy rad krivil mojo internetno povezavo, vendar je to smešno. Moj 4G je popolnoma močan, sposoben je igrati igro, sposoben je gledati oglaševalske videoposnetke, sposoben je veliko stvari. Ne prenesi.
Prosimo, dajte nam možnost, da preskočimo nekaj težkih stopenj z zlatom. Nekatere ravni vas bodo obtičale več kot 3 tedne
Zaenkrat mi je všeč ta igra, a ko sem poskušal vstopiti v igro, piše, da ni povezave, večkrat sem poskušal znova namestiti in znova namestiti in še vedno ne deluje, čeprav imam wifi vključen, ne vem, ali sem jaz ali igra je pokvarjena upam, da boste odpravili težavo s povezavo
vau! nikoli prej ni igral boljše igre letal (na telefonu), poleg nekaterih težav z oglasi je igra spektakularna. pridobivanje zlata in diamantov je malo dela, vse ostalo pa je precej dobro. dodajajte več pušk. ne futuristične vrste, bolj nekako vintage e.t.c plz
B-)
To dobi eno zvezdico, ne zaradi igre, ampak zaradi vprašanja zasebnosti. Ko iščem v nastavitvah te aplikacije, opazim stike kot eno od dovoljenj, ki jih je zahteval. Zato sem se vprašal, zakaj bi takšna igra potrebovala dostop do mojih stikov? Pošteno vprašanje! Zanikal sem in igra se takoj zapre. Mislim, da ne! Dali ste mi dober razlog za dostop do mojih stikov in znova bom namestil in zabeležil, da se motim v svojih prilagojenih ocenah. Zanima me vaš odgovor.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D অ্যাকশন iixt
Igra je bila zelo navdušena nad najnovejšo različico dneva in noči v njihovem vidnem polju zemljevid ovce hkrati z drugo roko, ki si jo ogledam ................ ............enako kot edina stvar je, da je......
Na splošno mi je všeč igra. Vendar se mi zdi frustrirajuće, da so skoraj vsa letala kupljena z zlatom in ne z gotovino. Priporočam nekaj sprememb: 1. Več letal. Vključujejo F-86, MiG-21, A-7 Corsair, FA-50, F-5 in druge. 2. Naredite možnosti za nakup v gotovini ali zlatu. 3. Nekatera letala naj bodo na voljo v gotovini. Upam, da vidite to. Hvala!
Ne morem priti do igre, vsakič pade. Oooo, končal sem.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hərəkət jgya
Resnično obožujem to igro, vendar prosim, olajšajte zbiranje zlata ali dajte nekaj misij brez povezave z zlatom nagrajenih, glede na moje izkušnje je res težko zbrati zlato
ta igra je tako super, super in tako kul. obstaja veliko letal, ki jih lahko kupite številne misije in vrste sovražnikov. ampak prosim, ali lahko naredite brez povezave za gunship shop, prosim. Nisem žalosten, tako sem vesel pri tej igri. le tako naprej👍👍👍
ta igra je dobra, vendar se problem pojavi, ko sem se prijavil v eno napravo in namestil igro v neko drugo napravo, potem ko sem izbrisal igro v prvi napravi. in ko sem se prijavil v drugo napravo, je prišlo iz poglavja 1. Zakaj tako?? Poskusil sem večkrat, a rezultat je enak.. Kako lahko odpravim to težavo, prosim, sporočite mi.
Nonstop se ustav
kurbe ameriške
Pa se je dobra igrica samo tak dolgo šparaš za en helikopter
Igra je vse o oglasih...Neuporabna je, ko se poskusite prijaviti v drugo napravo....treba zagnati novo vsakič, ko spremenite napravo.....
Grafika in animacija sta odlični, tako kot je odličen tudi odziv, edina težava je, da se igra kar sama od sebe ustavi.
Igra res deluje zelo dobro in ima odlično grafiko, vendar obstaja ena težava, ki so jo razvijalci posodobili in omogočili zaslužek zlata na spletu. Prosimo, da to storite znova brez povezave, tako da bo enostavno veliko in še več.
Všeč mi je ta igra, vendar so moji vsi podatki izgubljeni in jih nisem mogel pridobiti s strežnika. Sem v najboljših 8% v skupnem rp. Zaradi tega je ocena, ki jo dajem, omejena na 2 zvezdici. Zahtevam, da ekipa dela na tem in odpravi to težavo.
To igro sem že igral, a ko igram to različico, se bo zrušila vsakič, ko jo odprem prek interneta. Prav tako visi, ko želim zamenjati svoje orožje ali helikopter. Prosim, popravite, tako da sem ji dal samo 2 zvezdici, ker ko smo r ne morem igrati, zakaj dajemo pet zvezdic
Igral sem preveč časa, vendar po odstranitvi nekaj dni, če poskusite znova namestiti, lahko, vendar ne morete dobiti svojih podatkov nazaj. to je velik problem začeti znova s prvim korakom
Treba je spremeniti igro, finance izginejo ne morejo narediti brez zlata ne morejo napredovati v tej igri, zakaj je treba preveriti, da je nekaj časa zabavno, potem pa je to to
V redu, zelo dobra igra. Vsekakor priporočam. Moja težava je, da ima nekaj napak, ki jih je ŠE VEDNO treba popraviti, nekako nisem prejel Bonus nagrad druge epizode, razen Chinooka. Njegova povezava je tudi frustrirajuće zahtevna, saj sem že na signalu 4G, a kljub temu še vedno piše počasna povezljivost, a na splošno precej solidna igra. DOLŽUJETE MI ZLATO, KI JIH NISEM PREJELA V EPIZODI 2 NAGRADNI BONUS.
Zabavna igra z različnimi puščicami. Imel sem težave z nagrado za dokončanje misije, kontaktiral sem razvijalca in naslednji dan sem prejel nagrado. Odlična podpora igralcem.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D მძაფრსიუჟეტიანი pdpg
crappy as hell ga nikoli ni igral .Prenos je trajal 20 minut, nato je želel dostop do sms mikrofotografskih e kontaktov, da bi ga celo predvajal !to je google za tebe, da si vse zajebal in gledaš vse ostalo dobro delaš google ali ga vidiš, pravkar sem splakoval kaj mislim na google !!!oh počakaj, da greš še en google splaknit v stranišče
Dal bom 2 zvezdici. Najbolj mi je všeč ta igra in uživam v njej, najbolj pa sovražim, da je zelo težko doseči nekaj zlata, potrebuješ nekaj denarja, da kupiš več zlata in nov helikopter. To je razlog, zakaj sovražim igro, včasih spremenite vašo ceno helikopterja v denar, ker si nekdo, kot sem jaz, ne more privoščiti nakupa zlata, to je zelo težko in ne morem dokončati svoje misije, ker je bil moj helikopter zelo šibek, upam, da boste popravili nagrade Helikopterji
Igranje je vrhunsko!!, vendar je zelo težko odstraniti epizode brez dobrih strelskih ladij, ki so bodisi plačane bodisi zahtevajo zlato in spet je mogoče zlato kupiti z denarjem. Dobival sem nagrade, vključno z zlatom, ko sem izbrisal vsako epizodo do epizode 4, potem pa nisem prejel nobene nagrade za čiščenje epizode 5 in epizode 6. To je res frustrirajuće. Prosimo, rešite to težavo.
igra je dobra, vendar ima preveč oglasov, tako da sploh ne morem igrati po 1 misiji 1 oglasi prihajajo. Zelo sem razočaran, stara je bila najboljša, kar potrebuje podatke za igranje in veliko poje moje podatke, ker oglasi zmanjšajo ali odstranijo oglase, ki jih vaša igra ni samo tisto, ki sem jo odstranil, ker ni prijetna
Igra je precej v redu, ker imam veliko posebnih letal, kot so behemoth, blackmth, ta črna raca in raider
Na novo posodobljena kar prekinja mi igro ven vrze.