(Android/iOS) Super Jake\u0027s Adventure – Jump \u0026 Run! veliko kristalov hack
Feb 28, 2022 10:46:24 GMT -5
Post by saucapotfuken on Feb 28, 2022 10:46:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Jake\u0027s Adventure – Jump \u0026 Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Jake\u0027s Adventure – Jump \u0026 Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ Super Jake\u0027s Adventure – Jump \u0026 Run! 2022 version ▞▞▞
Ta igra je v redu, samo ponavlja in ponavlja. Igral sem starejše igre iz otroške različice, zdaj se mi zdi, da se ponavlja, zato ji dajem 3 zvezdice
Je avtorsko, vendar sem ga namestil, da vidim, če je boljši od leps world, vendar ni boljši. V trenutku, ko sem videl, da se ne morem vrniti, sem odstranil
Lepa igra in možna igra liteel igra je zelo lepa igra
I t je zelo dobra in zanimiva igra😁😍😍😍😍
To je zelo slaba igra, ta igra mi visi na mobilniku 😒😤😠😡
슈퍼 제이크의 모험 어드벤처 rpe
Super Jake's Adventure Пригодницькі nbzq
Odlična igra, všeč mi je..
Amol
Zelo težko ga je igrati
👍👍👍👍
Lepa igra, ampak ti prekleti dodatki .... zanič.
To je zelo nesmiselna igra. Samo izgublja človeški čas. oglasa je preveč
bhos
To je najboljša igra, v kateri sem zelo užival. Načrtovalec iger mora imeti, da naredi Super Jake's Adventure 2
Monster Legends Strategi rcxl
Za dobro igro
Vrhunski dizajn, ki pritegne poglede. Med igranjem lahko dobite hiter nadzor s tipkami. Na splošno super izkušnja
Pošteno
Obožujem to igro in igral jo bom več kot 60-krat. Ne vem, zakaj mi je to všeč, ne vem zakaj
Igra Bahut ghatiya aur wahiyat hai robo ne skače dobro. Prosim, ne prenašajte.
Super
Ta igra mi je zelo všeč in opravil sem vse ravni. Dodajte več ravni. Super super igra. Všeč so mi zlobni junaki, ki jih imajo HP je tako lep. Res sem užival. 😍
To je zelo enostavno, vendar mi je ta igra všeč ♥️
Najboljša igra vseh časov 😀😀😀😮
V počasni igralni krmilniki tudi niso dobri
Samo eno življenje v tej igri
Super Jake's Adventure – Jump & Run! სათავგადასავლო jvmb
Mehanizem za skakanje ni primeren. Skoki so včasih neustrezni. Zelo nedosledno.
Ta igra je zelo dobra. Všeč mi je ta igra
V redu je, vendar je tako težko skočiti
sovražim to igro, tako zelo sovražim to igro 🐽 ta igra je zelo oh, kaj naj rečem, sovražim to igro
Zanimivo
Všeč mi je ta igra, to je najboljša igra, kar sem jih kdaj poskusil zmagati, vendar je pretežka, ko greste na nivoje, postajajo vse težje in težje
Zelo slaba dolgočasna igra bakavas
Ta igra je zelo zelo lepa
Dobra igra za otroke
Ta igra je zelo zabavna igra, vendar ima samo 100 stopenj, prosim naredite več stopenj ali super Jake 2
Vendar je v redu, vsakič, ko umrete ali dokončate raven, se prikaže oglas.
To je zelo težka igra, potrebujem 8 dni, da dokončam zadnjo stopnjo, vendar resnično želim, da bi ta igra imela neomejeno raven...........To je zelo fantastična igra 💯💯💯💯💯💯💯💯💯🌷🌹🌹👌👌😃😃😊🎩 😁 👕! 🎩 😁 👕👍 Odlično! 👖 🎩 😁 👕👍 Odlično! 👖 🎩 😁 👕👍 Odlično! 👖 👩💬Kul💫 👚👏💥 👖 👠👠 👩💬Kul💫 👚👏💥 👖 👠👠 Všeč mi je...
Zanimiva igra ... všeč mi je
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral v Mario run cagree, všeč mi je, vendar ima samo 100 nivojev. Želim več
Nshlgs.
Še hujša igra ni kot mario
सुपर
Zakaj ojačevalniki niso na voljo. Všeč mi je ta igra, vendar bi moralo biti nekaj ojačevalcev.
Ta igra je zelo dobra, vendar je tako počasna
Res prijetna igra! Zelo podobno kot Mario Brothers, vendar čudno boljši. Zelo enostavno igrati. Resnično cenim, da je igra na voljo.
Kakorkoli že, da vaše igre 91. stopnja niso dokončane na točki višine in prav tako ni nobene podpore za skok, prosim, preverite takoj vaše igre 91 stopnje, katera oseba je naredila to igro, preverite 91 stopnja 93. stopnja prav tako ni bila dokončana napake pri začetku igre po nekaj razdalji, prosim preveri, gospod..in napaka je, če skočiš, potem ven za funk... Nivo 95 pod vzmetjo za skakanje in nad funk, tako da ne morem ne skočiti pravilno in vsakič, ko iz igre preveriš, gospod....
To je dobra igra in igra brez povezave in v tej igri so tudi ravni
スーパージェイクの大冒険 アドベンチャー eue
odgovori mi z razredom